top of page

Frequently asked questions

Antwoord op de meest gestelde vragen in de zoektocht naar een bruidsfotograaf

Wat is je werkgebied?

Ik woon in Utrecht, maar ben beschikbaar door heel Nederland. Over reiskosten doe ik niet moeilijk, ik rijd in een zuinige auto dus of  jullie nou in Leeuwarden gaan trouwen, of in Maastricht, geen probleem! Trouwplannen in het buitenland zoals Toscane of Frankrijk? Neem contact met ons op voor een passende offerte. Psst: ik spreek toevallig vloeiend Frans en Italiaans!

Wat is je fotografie stijl?

Ik omschrijf mijn fotografie stijl als documentary, met een vleugje fine art. Ik anticipeer op de momenten, kijk met een scherp oog naar prachtige intieme momenten en probeer het kunstzinnige in alles te zien. Dit is natuurlijk waar je bruiloftsfotografen voor inhuurt - om deze intieme momenten vast te leggen die je zelf op de zeer bijzondere dag ontgaan, zodat je de dag volop kunt beleven en vooral hérbeleven.

Wanneer moeten we boeken?

Dat hangt erg af van de datum (en de maand) waarin jullie gaan trouwen. Kiezen jullie voor een populaire maand en een vrijdag bruiloft? Zorg dan echt dat je op tijd bent. Soms worden deze datums al een jaar van te voren geboekt, maar doorgaans is het ca. 4-8 maanden. Natuurlijk kunnen jullie het altijd proberen en mij een berichtje sturen via het contactformulier.

Krijgen we digitale bestanden?

Natuurlijk! Jullie ontvangen toegang tot een prachtige online gallery met daarin de hele selectie in hoge en lage resolutie en alles is nabewerkt. Jullie kunnen dus zelf ook afdrukken laten maken.

Worden alle foto's bewerkt?

Ja. Op jullie trouwdag wil ik alles op een zo goed mogelijke manier vastleggen, ook qua compositie en belichting. Ik leg het geheel in een journalistieke wijze vast. Na het maken van de selectie ga ik iedere foto nabewerken. Ik gooi er in wezen mijn eigen sausje overheen, zodat iedere foto nog mooier wordt.

Hoe lang duurt het voordat het klaar is?

Binnen 1-3 dagen na de bruiloft heb ik al een preview van enkele foto's voor jullie klaar. Zo kunnen jullie lekker snel de dag herbeleven, met alles vers in het geheugen. Uiterlijk binnen drie weken ontvangen jullie de pin-code naar de online gallery waarin jullie alle prachtige foto's kunnen inzien.
Tip: pak een kopje thee, en ga er lekker voor zitten!

Nemen we de planning nog door?

Jazeker. Ik neem in de aanloop van de bruiloft per mail contact met jullie op. Ik vraag dan om de planning en alle adressen. We maken dan ook een afspraak voor een belafspraak, het liefste ongeveer een week voor de bruiloft. We spreken alles door en zetten de puntjes op de i, zodat er niets mis kan gaan.

Heb je backup gear? Heb je een aansprakelijkheidsverzekering?

Ja en ja. Dit zijn twee zeer belangrijke vragen die u elke fotograaf zou moeten stellen voor een trouwdag. Ik heb een backup camera, lenzen en flitsers zodat ik voorbereid zijn op wat er kan gebeuren. Ik heb ook een aansprakelijkheidsverzekering.

Je schiet altijd zelf?

Jazeker! 

Boek je meer dan 1 bruiloft per dag?

Nee. De bruiloft heeft mijn volledige aandacht voor de hele dag.

Er staat toch geen logo op de foto's?

Nee! De foto's van jullie droomdag worden niet bedolven onder logo's of andere teksten. Zo zijn de foto's echt van jullie én jullie kunnen ze gewoon laten afdrukken.

Lees meer over Bemotion

3_edited_edited.jpg

Mijn werkwijze

Hier leg ik stap voor stap uit hoe ik te werk gaan. Voor, tijdens en na jullie bijzondere dag.

4_edited.jpg

Portfolio

Bekijk hier mijn portfolio.

Hebben jullie nog overige vragen? Stuur mij gerust een berichtje of vraag voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

bottom of page